Anlægsgartner i Roskilde - Gør din havedrøm til virkelighed

Du behøver ikke længere at drømme; med hjælp fra os kan du gøre din havedrøm til virkelighed. Om du mangler hjælp til haveprojekter, træfældning, vedligeholdelse eller anden service, så kan vi hos De Stolte Svende med vores ekspertise og mange års erfaring som anlægsgartner udføre arbejdet for dig. Vi kan stolt sige, at vi gør vores kunders drømme til virkelighed.

Mere end 10 års erfaring

Vi har med mere end 10 års erfaring opnået stor ekspertise, og vi kan hjælpe dig med alt fra rullegræs, hækkeklipning, fældning af træer, omlægning af diverse plantebede eller terrassen, du går og drømmer om. 

Hos De Stolte Svende er der ikke en udfordring, der er for stor til os, og vi elsker dine projekter – store som små. Mangler du blot hjælp til levering af produkter, står vi også klar til at hjælpe dig med dette. Vi varetager både opgaver med fuld service såvel som levering af produkter.

anlægsgartner Roskilde

Skab en idyllisk og smuk have​

Vi skaber smukke resultater, som vores kunder er meget tilfredse med. Hvis du mangler inspiration, kan du her på siden se nogle af vores projekter. Som anlægsgartner i Roskilde har vi arbejdet med alt fra forhaver, store som små baghaver til skraldeområder og totalrenoveringer af haver.

Vores anlægsgartner ser aldrig problemer, når vi kommer ud dig til; vi ser muligheder. Vi skræddersyer din have specifikt efter dine ønsker og behov, og vi gør det i tæt dialog med vores kunder. Vi er stolte over at kunne gøre din drøm til virkelighed og skabe den have, du ønsker.

Services

Vi er eksperter indenfor

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

Høj faglighed og kvalitet med vores anlægsgartner i Roskilde

Hvis du vælger os til et samarbejde om dit projekt, er du sikret høj faglighed og den bedste kvalitet. Vi sørger for, at dit resultat bliver knivskarpt, og at du tages trygt og sikkert med igennem processen.

Vores projekter og services indebærer både brolægning, rullegræs, ny terrasse, ny indkørsel, ny have og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte os angående dit projekt, og vi rådgiver dig til de bedste og mest optimale løsninger.

Leder du efter en anlægsgartner i nordjsælland? Så læs mere her

Mere end blot din anlægsgartner

Vi fungerer også som din sparringspartner. Hvis du mangler inspiration og har svært ved at visualise tingene, så står vi klar til at hjælpe dig. Med vores mange års erfaring ved vi, hvad der er populært blandt vores kunder, og vi er klar til at inspirere dig. 

Hvert projekt i Roskilde er helt unikt, og ikke én have eller ét projekt er ens. Vi går grundigt til værks, og vores anlægsgartner forlader aldrig dit projekt, før du er helt tilfreds, og vi stolt kan vise dig det flotte resultat.

Hos De Stolte Svende har vi mere end 10 års erfaring, og du er derfor sikret top professionelle og uddannede anlægsgartnere. Der vil derfor altid komme en kompetent og uddannet anlægsgartner ud til din lokation i Roskilde.

Også din anlægspartner i de kolde måneder

Udover vores mange services til haven, som vi tilbyder, kan vi også hjælpe dig trygt igennem vinteren. Vi kan både salte din vej og indkørsel såvel som foretage snerydning, når de kolde måneder melder sig.

Om du har en virksomhed, der mangler snerydning i de kolde måneder, eller blot er en privat husejer, som ønsker ekstra snerydning og saltning om vinteren, så kan du kontakte os. Vi hjælper både privat og erhverv.

anlægsgartner i Roskilde
anlægsgartner i Roskilde

Vi garanterer altid stor ekspertise

Hos De Stolte Svende har vi altid en erfaren anlægsgartner-lærling med ud til projekterne. På denne måde er du altid sikret mange års erfaring og ekspertise. Vi udfører ikke kun havearbejde i Roskilde – du kan også finde os i resten af Sjælland. Du kan altid kontakte os og få en uforpligtende samtale om dit fremtidige projekt.

Prisen på en anlægsgartner i Roskilde

Alle haveprojekter varierer og det samme gør prisen. Det kan derfor være svært at sætte en fast pris på de forskellige services, da størrelse og omfattelse af arbejdet er forskelligt fra projekt til projekt. 

Det er derfor bedst, at du kontakter os for at få en specifik pris på dit haveprojekt – uanset om det er privat eller erhverv. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud.

Referencer

Det siger vores kunder om os

Galleri

Se et udpluk af vores tidligere arbejde

Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

Kontakt os

Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

De stolte svende

Vi er stolte af en grund

Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

Vi er en flok stolte svende

Vi har hjulpet mange kunder

- skal vi også hjælpe dig?