Anlægsgartner på Amager - Høj kvalitet og erfaring

Få hjælp fra en anlægsgartner på Amager med stor ekspertise. Vi hjælpe dig med dine haveprojekter i alt fra snerydning om vinteren, træfældning til anlægsgartneri og ny terrasse. Vi har mere end 10 års erfaring med adskillige projekter. Tag kontakt til vores anlægsgartnere.

Få din drømmehave

Vi hjælper dig med at opfylde dine drømme udendørs. Vi udfører mange typer af opgaver, og vores uddannede anlægsgartner på Amager, København og Nordsjælland kan forme dine drømme, så de bliver til virkelighed.

Med stor entusiasme og grundighed går vi til mange opgaver med en høj faglighed. Du kan derfor forvente en kompetent anlægsgartner, som kan hjælpe med totalrenovering af haveområder, vedligeholdelse, ny terrasse, snerydning, træfældning og en masse andre opgaver.

anlægsgartner på Amager
anlægsgartner på Amager

Hvorfor skal du vælge os på Amager?

Ikke nok med at vi har stor erfaring og udfører arbejde inden for de fleste områder af havearbejde på Amager og resten af Sjælland, så sikrer vi også dig, at din service er af meget høj kvalitet. Vi går op i en god dialog, kunderelation og grundighed.

Vi tager enhver udfordring op. Uanset størrelsen og kompleksiteten på dit projekt, tager vi den gerne op. Vi løser problemer og skaber flotte resultater i samarbejde med dig, så alle dine ønsker bliver mødt.

Services

Vi er eksperter indenfor

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

Få inspiration inden dit besøg på Amager

Inden vores anlægsgartner kommer og hjælper dig med dine projekter på Amager, så kan du søge en masse inspiration i vores tidligere projekter og cases og se nærmere på, hvad vi førhen har lavet. Det kan være, at du får gode ideer til dit næste haveprojekt.

Vi er altid tilfredse med vores resultater, og det skal du også være. Vi går derfor aldrig fra en kunde, før der er fuld tilfredshed med projektet. Vi hjælper vores kunder med både forhaver, baghaver og offentlige rum, skraldeområder og andre udendørsarealer.

En anlægsgartner til ethvert projekt

Udover vores totalrenovering, snerydning, brolægning, træfældning eller hjælp til ny terrasse foretager vi også andre opgaver. Vi lægger derudover gerne rullegræs, ny indkørsel, plejer blomster og generel vedligeholdelse samt større entreprenøropgaver med maskiner.

Priser på diverse projekter varierer alt efter størrelse, omfang og materialer og du er derfor velkommen til at kontakte os angående dit projekt og dine priser. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og et udkast på en eventuel pris, så du kan planlægge dit projekt med vores anlægsgartner på Amager.

anlægsgartner på Amager
anlægsgartner på Amager

Mere end 10 års erfaring

De Stolte Svende har efterhånden hjulpet rigtig mange private samt erhverv med deres haveprojekter og totalrenovationer – ikke blot på Amager men på hele Sjælland. Vi sætter pris på, at du har en god og tryg proces, og du bliver derfor taget i hånden hele vejen. Vores anlægsgartnere på hele Sjælland er top professionelle.

Vi elsker, at se ud i fremtiden, og vi har derfor også altid en anlægsgartner lærling, som kan suge til sig fra vores erfaring, tips og tricks. På den måde er du sikret en kompetent og dygtig anlægsgartner på Amager og resten af Sjælland mange år frem.

Vi kommer ud til dig på din lokation, og vi kan i fællesskab se nærmere på dine drømme, ideer, projekter og planer. Du kan kontakte os både på telefon og e-mail.

anlægsgartner i Roskilde

Ikke kun sommer - vi kommer også til vinter

Din have på Amager skal ikke kun have kærlighed om sommeren, men det gælder også om at vedligeholde sin grund om vinteren. Derfor hjælper vores anlægsgartner året rundt, så du aldrig skal vente til varme himmelstrøg.

Det kan være, at du har behov for snerydning foran din grund og på fortorvet, så har vi de helt rette maskiner til netop dette. I samme omgang kan vi også hjælpe jeres vej med saltning, hvis I bliver overset af kommunen eller bor på en privat vej.

Kontakt endelig vores personale angående priser på snerydning og saltning på Amager i samarbejde med vores anlægsgartner og kyndige ansatte. Vi tager dig trygt igennem vinteren uden skader.

Professionel anlægsgartner til vedligeholdelse af din have på Amager

Det kan være svært i dagligdagen at holde styr på sin have og sørge for at vedligeholde den. Det kan være en stor opgave, som du heldigvis kan få professionel hjælp til, så du kan bruge din tid på det, du elsker.

Vi hjælper både private og erhverv på Amager med alt fra klipning af græs, beskæring af hæk og eventuel træfældning. Hvis du har flere blomsterbede eller anden dekoration, kan vi også hjælpe med pleje og vedligeholdelse heraf.

I de tørre måneder kan vores anlægsgartner på Amager også hjælpe dig med og rådgive om, hvordan du bedst muligt holder dine græsplæner fugtige og frodige. Det samme gælder andre planter og blomster i din have. Læs mere om anlægsgartner Hellerup og anlægsgartner Herlev her.

Anlægsarbejde - fra skrot til slot

Står du med et projekt i din have eller andet anlægsarbejde på Amager, som virker uoverskueligt for dine evner og egenskaber? Lad De Stolte Svende se nærmere på dit projekt, og så forvandler vi din have eller terrasse fra skrot til slot. 

I samarbejde med dig ser vores kompetente anlægsgartnere på dine muligheder i haven, og I sætter sammen en plan for, hvad der skal laves om og renoveres. Det kan være, at du skal have lagt terrasse for at undgå græsplæne eller have plantet træer og hæk langs din grund ind til naboen.

Vi laver flere typer af anlægsarbejde i alt fra brolægning, ny terrasse eller indkørsel, rullegræs, have dekoration og indretning til mange andre discipliner. Det er blot din fantasi, der sætter grænser.

Vi hjælper dig med at se muligheder, så du en dag kan få den baghave, terrasse eller forhave på Amager, du går og drømmer om. Vores anlægsgartner sikrer dig høj faglig sparring og eksekvering.

Referencer

Det siger vores kunder om os

De stolte svende gør et fantastisk stykke arbejde og lytter til præcis de ønsker du har, og lever præcis op til de forventninger du har til det projekt du gerne ville have igangsat.
Kæmpe anbefaling herfra!

Marcus Christensen

Kunne aldrig finde på at bruge andre end De Stolte Svende. De gør et godt stykke arbejde, er troværdige, fair og yder mere end forventet. De gør et grundigt arbejde, uanset hvad man sætter dem til. Med Marcell i spidsen, så går man ikke galt. Anbefaler til alle, uanset om vi snakker forhave, udbygning eller have.

Kunne man give 6 stjerner, så havde de fået det!

Christine David

De stolte Svende ApS er en af mine gode faste samarbejdspartnere. Jeg sender ofte opgaver deres vej og har endnu ikke modtaget andet end gode tilbagemeldinger fra tilfredse bygherre.

Kan varmt anbefales

Andreas Petersen

Jeg sidder og nyder, hvor flot min have nu er. De Stolte Svende fik ordnet alt det, jeg havde bedt om. Virkelig flot arbejde 👍

Diana K. Pedersen

  Eksperter i snerydning på Amager

  I de kolde vintermåneder kan der godt falde en del nedbør, herunder også sne, som kan være noget af en pine, når det først bliver til sjap eller is. Lad vores anlægsgartner på Amager tage hånd om snerydning og saltning, så du er sikker på at kunne bevæge dig sikkert rundt på dine arealer.

  Vores snerydning dækker både mindre og større områder, men vil typisk være en ekspertise, som bruges af større virksomheder med store grunde. Det betyder dog ikke, at du, som privat person, ikke kan få vores anlægsgartner ud til snerydning på Amager.

  Lad os hjælpe med vedligeholdelse af dine udendørsarealer i de kolde måneder, så du undgår is, sne og andre udfordringer.

  Vores anlægsgartner kan bruges til træfældning og som brolægger

  Da vores fagområde favner bredt, vil vil vores stolte svende, herunder vores anlægsgartnere, kunne hjælpe med adskillige og diverse opgaver. Det betyder således, at vores anlægsgartner på Amager vil kunne hjælpe dig med træfældning af både større og mindre træer, klipning af hække og buske i former og meget mere.

  Foruden dette er en anlægsgartner også dygtig inden for brolægning, da sten og fliser netop er en forkærlighed i vores fagområde. Så skal du have lagt en flot ny fliseterrasse eller omlagt en indkørsel, så griber vores brolægger også gerne opgaven og figurerer en smuk stenbelægning til dig og din grund.

  Hvad end dine havedrømme er, så kan du være sikker på at en anlægsgartner fra De Stolte Svende kan være dig behjælpelig på Amager. Vi tager gerne turen ind til dig, så vi kan tage en snak om dine drømme, assistere med valg af de perfekte sten i den rigtige farve, størrelse og form, bygge videre på dine havefantasier og naturligvis også udføre dem, så du kan nyde din have på bedste vis i sommermånederne. Kontakt os i dag for at høre mere eller tale med en anlægsgartner til dit projekt på Amager.

  Galleri

  Se et udpluk af vores tidligere arbejde

  Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

  Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

  Kontakt os

  Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

  De stolte svende

  Vi er stolte af en grund

  Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

  Vi er en flok stolte svende

  Vi har hjulpet mange kunder

  - skal vi også hjælpe dig?

  0 +

  Færdige projekter

  0 +

  Tilfredse kunder

  0

  Anlægsgartnere

  0 +

  Års erfaring