Anlægsgartner Hellerup - Lad os opfylde dine havedrømme

Går du og drømmer om at få lavet en flot have eller lavet flot belægning på din grund, så kan du med fordel få hjælp fra en anlægsgartner fra De Stolte Svende til dit projekt i Hellerup. Vi kan nemlig hjælpe med både ideudvikling, eksekvering og sparring.

Skab flotte og idylliske udearealer

Hvad end det er et større eller mindre haveprojekt i Hellerup, du går med tanker eller drømme om, kan vi sagtens give en hånd med. Vi har nemlig mere end 10 års erfaring inden for faget, og derfor kan vi også helt sikkert komme med gode løsninger og hjælpe dig med at finde gode muligheder til en flot have, de rette sten til belægningen, fældning af et træ, eller noget helt fjerde.

En anlægsgartner fra De Stolte Svende kan både hjælpe dig med ideudviklingen af dit projekt, hvortil ideer til alt fra materialer til udformningen kommer nemt til os. Vi er nemlig ikke bare dygtige med hænderne, men har også skarpe og kreative hoveder, der ser det store hele af projektet for os, når vi skaber flote og idylliske omgivelser for dig i Hellerup.

Vores fagområde dækker over mange forskellige services, og af den årsag er vi også fagligt dygtige inden for en bred vifte af anlægsgartner discipliner. Dette omfatter alt fra rullegræs, vedligeholdelse og pleje af haver, trimning og træfældning, snerydning, saltning og meget, meget mere i Hellerup og omegn.

Anlægsgartner Hellerup
Anlægsgartner Hellerup

En anlægsgartner med snilde i Hellerup

Som nævnt, er vi dygtige til alt, hvad vi laver, inden for forskellige områder. Derfor kan en anlægsgartner fra De Stolte Svende også både hjælpe dig med stort og småt. Om det er belægning af en ny terrasse, omlægning og opbygning af en helt ny have eller noget tredje, du har brug for en anlægsgartner til i Hellerup, så kommer vi gerne forbi dig.

I vores galleri kan du få en ide om, hvad vores services omfatter, og du kan desuden finde inspiration til, hvad dit næste projekt skal gå ud på. Er det ikke i Hellerup, du har brug for en anlægsgartner, kan du også finde en anlægsgartner i København eller en anlægsgartner i Nordsjælland fra De Stolte Svende, som kan hjælpe dig i mål.

Services

Vi er eksperter indenfor

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

Referencer

Det siger vores kunder om os

De stolte svende gør et fantastisk stykke arbejde og lytter til præcis de ønsker du har, og lever præcis op til de forventninger du har til det projekt du gerne ville have igangsat.
Kæmpe anbefaling herfra!

Marcus Christensen

Kunne aldrig finde på at bruge andre end De Stolte Svende. De gør et godt stykke arbejde, er troværdige, fair og yder mere end forventet. De gør et grundigt arbejde, uanset hvad man sætter dem til. Med Marcell i spidsen, så går man ikke galt. Anbefaler til alle, uanset om vi snakker forhave, udbygning eller have.

Kunne man give 6 stjerner, så havde de fået det!

Christine David

De stolte Svende ApS er en af mine gode faste samarbejdspartnere. Jeg sender ofte opgaver deres vej og har endnu ikke modtaget andet end gode tilbagemeldinger fra tilfredse bygherre.

Kan varmt anbefales

Andreas Petersen

Jeg sidder og nyder, hvor flot min have nu er. De Stolte Svende fik ordnet alt det, jeg havde bedt om. Virkelig flot arbejde 👍

Diana K. Pedersen
  Galleri

  Se et udpluk af vores tidligere arbejde

  Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

  Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

  Kontakt os

  Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

  De stolte svende

  Vi er stolte af en grund

  Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

  Vi er en flok stolte svende

  Vi har hjulpet mange kunder

  - skal vi også hjælpe dig?

  0 +

  Færdige projekter

  0 +

  Tilfredse kunder

  0

  Anlægsgartnere

  0 +

  Års erfaring