Anlægsgartner Herlev - Professionel hjælp til din drømmehave

Dine havedrømme kan nu gå i opfyldelse. Hos De Stole Svende arbejder vi nemlig hver eneste dag med at opbygge og ombygge haver, så de lever op til netop de drømme, du måtte have for din have i Herlev.

Mange års erfaring

Hos De Stolte Svende finder du et team af dygtige og professionelle anlægsgartnere, der alle har rette uddannelse og erfaring, som gør os til både gode sparringspartnere og håndværkere. Vores hoveder er fulde af gode ideer og vores hænder gode til at udføre opgaven, hvad end den måtte være hos dig i Herlev.

Vores over 10 års erfaring inden for faget giver os evnerne til at hjælpe med alle mulige services inden for vedligeholdelse og pleje af græs, planter og hække, samt entreprenørskab, træfældning – og i vinter måneder også snerydning og saltning.

Med andre ord, spænder vores services bredt, og af denne grund kan vi også helt sikkert hjælpe til ved dit projekt i Herlev, hvad end det er en kyndig anlægsgartner, svend eller en aborist til træfældningen.

Anlægsgartner Herlev
Anlægsgartner Herlev

Sparring med en anlægsgartner i Herlev

Går du med drømme om at lave indkørslen om, så du får en flot ny belægning? Måske skal hele haven have en tur, eller måske står det gamle træ i haven og svejer lige lovligt meget i efterårsblæsten? Uanset hvad, kan det være rart at have en professionel anlægsgartner at snakke og sparre med, som kan hjælpe med både gode ideer og gode løsninger i Herlev.

En anlægsgartner er nemlig ikke blot en dygtig håndværker, men også en god sparringspartner i forhold til muligheder og gode løsninger. Måske kender din anlægsgartner en helt særlig type sten, der ville være flot i din belægning eller en plante, der vil være flot eller praktisk i forskellige miljøer og på forskellige arealer.

Hvad end det skulle være en anlægsgartner på Amager eller en anlægsgartner i Nordsjælland, du skulle have brug for, så står vi altid klar til både hjælp og sparring.

Vi har lavet mange forskellige projekter, som du med fordel kan se og få inspiration fra i vores galleri.

Services

Vi er eksperter indenfor

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

Referencer

Det siger vores kunder om os

De stolte svende gør et fantastisk stykke arbejde og lytter til præcis de ønsker du har, og lever præcis op til de forventninger du har til det projekt du gerne ville have igangsat.
Kæmpe anbefaling herfra!

Marcus Christensen

Kunne aldrig finde på at bruge andre end De Stolte Svende. De gør et godt stykke arbejde, er troværdige, fair og yder mere end forventet. De gør et grundigt arbejde, uanset hvad man sætter dem til. Med Marcell i spidsen, så går man ikke galt. Anbefaler til alle, uanset om vi snakker forhave, udbygning eller have.

Kunne man give 6 stjerner, så havde de fået det!

Christine David

De stolte Svende ApS er en af mine gode faste samarbejdspartnere. Jeg sender ofte opgaver deres vej og har endnu ikke modtaget andet end gode tilbagemeldinger fra tilfredse bygherre.

Kan varmt anbefales

Andreas Petersen

Jeg sidder og nyder, hvor flot min have nu er. De Stolte Svende fik ordnet alt det, jeg havde bedt om. Virkelig flot arbejde 👍

Diana K. Pedersen
  Galleri

  Se et udpluk af vores tidligere arbejde

  Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

  Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

  Kontakt os

  Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

  De stolte svende

  Vi er stolte af en grund

  Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

  Vi er en flok stolte svende

  Vi har hjulpet mange kunder

  - skal vi også hjælpe dig?

  0 +

  Færdige projekter

  0 +

  Tilfredse kunder

  0

  Anlægsgartnere

  0 +

  Års erfaring