Anlægsgartner Nordsjælland
- Høj faglighed og kvalitet

Med over 10 års erfaring kan du få hjælp af en kompetent anlægsgartner Nordsjælland,
som hjælper dig med alt fra haveprojekter, anlægsarbejde, snerydning, vedligeholdelse, entreprenørarbejde og meget mere.

Pust liv i din have

Med en professionel anlægsgartner Nordsjælland, får du muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed. Vi kan hjælpe med at puste liv i dit haveprojekt, så du får det flotteste resultat til en konkurrencedygtig pris.

Det kan også være, at du allerede har din drømmehave, men at du mangler hjælp til at tilse og passe den. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af haver i alt fra beskæring af træer, klipning af hæk, pleje af blomster og meget andet.

Så uanset om du ønsker en en komplet transformation af din have i Nordsjælland, eller bare kunne tænke dig hjælp med haveservice eller anlægsarbejde, vil vi tage dig trygt igennem forløbet.

anlægsgartner Nordsjælland
anlægsgartner Nordsjælland

Hvad laver vores anlægsgartner Nordsjælland?

Hos De Stolte Svende ved vi, at alle projekter kræver noget forskelligt, og derfor tilbyder vi et hav af services inden for havearbejde. Udover vores brede pallette af anlægsarbejde, foretager vi både træfældning, entreprenørarbejde, vedligeholdelse, brolægning og snerydning.

En anlægsgartner er egentlig en gartner, som både kan hjælpe med anlægsarbejde, mindre og større have projekter, haveservice og meget mere.

Så vi kan tilgodese alle de behov, der findes i forbindelse med havearbejde og anlægsgartneri, du sidder med.

Vi hjælper både med store som små haveprojekter, vedligeholdelse af grønne udearealer eller en ny terrasse i Nordsjælland eller andre steder på Sjælland. Der er ikke en udfordring, vi ikke tager op. 

Der hvor mange ser udfordringer, ser vi, hos De Stolte Svende, kun muligheder.

Services

Vi er eksperter inden for

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

En anlægsgartner for både privat og erhverv

Vi omfavner de fleste projekter, og vi udfører både havearbejde for privat, såvel som erhverv, i Nordsjælland. Det kan være, at I ønsker hjælp til snerydning eller saltning hen over vinteren ved jeres arbejdsplads, eller måske du ønsker at skabe din drømmehave, til at nyde sommerens stråler og aktiviteter i – så kontakt os.

Alle projekter er unikke, og vi går ind til dit projekt med blik for dine muligheder. Vi tager dig sikkert og trygt gennem processen, og vi finder, sammen med en anlægsgartner, den bedste løsning for dit projekt i Nordsjælland – for både erhverv og privat.

Så lad os tage hånd om dit anlægsarbejde og andre opgaver, der behøver en kyndig gartner eller anlægsgartnere. Få også rådgivning fra vores entreprenør ved større projekter.

anlægsgartner Nordsjælland
anlægsgartner Nordsjælland

En anlægsgartner Nordsjælland med høj faglighed og kvalitet

Vi elsker at gøre os umage, og vi gør det hver eneste gang. Vores anlægsgartner Nordsjælland forlader aldrig dit projekt, før du er tilfreds med resultatet. Alle vores ansatte er uddannede anlægsgartnere, og du er derfor sikret høj kvalitet og faglighed med De Stolte Svende.

Med syn for fremtiden har vi altid en anlægsgartner lærling, som kan lære af vores erfaringer og kundskaber. Det gør, at vi sikrer det gode anlægsgartneri, så du altid kan få kompetent hjælp til haveprojekter og vedligeholdelse.

Hvad koster det at få hjælp fra en anlægsgartner?

Vores priser varierer alt efter, hvad du skal bruge en anlægsgartner Nordsjælland til. Vi ved, at alle projekter er forskellige, og det samme er den tilhørende pris. Prisen afhænger både af størrelse og omfanget på projektet og det anlægsarbejde, der udføres.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en gratis og uforpligtende pris samt et tilbud på netop dit projekt eller vedligeholdelse af haven. Kontakt os enten på telefon, mail eller gennem kontaktformularen.

Glade og tilfredse kunder

Vi skaber de smukkeste resultater, og vi er derfor også stolte af vores mange tilfredse kunder, som kommer igen og igen. Det gælder både vores gode service med vedligeholdelse og de store haveprojekter i Nordsjælland med omlægning af haver.

Du kan her på siden se flere af vores projekter, som vores anlægsgartner Nordsjælland, København og resten af Sjælland har lavet. Du kan både få inspiration til din egen have og se vores flotte resultater.

anlægsgartner Nordsjælland

Derfor skal du vælge en anlægsgartner Nordsjælland

Der er mange gode grunde til at vælge en anlægsgartner Nordsjælland, hvis du mangler hjælp til anlægsarbejde, gartner opgaver eller noget helt tredje. Man kan sagtens klare opgaverne selv, hvis man har tiden, lysten og ikke mindst kompetencerne, men når du vælger en anlægsgartner Nordsjælland, så kan du være sikker på, at tingene bliver gjort til perfektion. 

En anlægsgartner kan hjælpe med en bred vifte af opgaver, samt stå for den efterfølgende pleje, så du altid kommer hjem til en flot og frisk have. Det er uanset om du har en lille baghave eller en stor have, hvor der er plads til alverdens lege og spil. 

Anlægsgartner Solrød
Haveservice Nordsjælland

Råd og vejledning til din have

Når du vælger De Stolte Svende som anlægsgartner, så står vi også klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan udnytte din haves fulde potentiale. Vi kan tænke ud af boksen, hvis du ikke ved, hvad der skal ændres, men bare ved, at noget skal laves om. Vi står klar til at hjælpe uanset, om du har en stor drøm, eller bare ønsker en smule forandring. 

Hos os får du en anlægsgartner Nordsjælland, hvor vi sørger for, at dine ønsker og forslag går op i en højere enhed. 

Vores Stolte Svende

Vi er en lille håndfuld af ansatte, og vi er alle stolte af vores erhverv. Vi ønsker altid, at vores kunder skal have den bedste oplevelse, og derfor tager vi altid dig med på rejsen, så du får det ønskede resultat.

Du kan regne med at dine drømme planer bliver bragt til live af vores professionelle anlægsgartner Nordsjælland, og at der er øje for detaljerne under hele forløbet. Vi holder altid, hvad vi lover og sikrer dig smukke resultater, og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os til at høre fra dig og se på dine muligheder for din have eller dit projekt. Du kan også finde os på vores Instagram og følge med i de projekter, vi går og laver.

anlægsgartner Nordsjælland

Referencer

Det siger vores kunder om os

De stolte svende gør et fantastisk stykke arbejde og lytter til præcis de ønsker du har, og lever præcis op til de forventninger du har til det projekt du gerne ville have igangsat.
Kæmpe anbefaling herfra!

Marcus Christensen

Kunne aldrig finde på at bruge andre end De Stolte Svende. De gør et godt stykke arbejde, er troværdige, fair og yder mere end forventet. De gør et grundigt arbejde, uanset hvad man sætter dem til. Med Marcell i spidsen, så går man ikke galt. Anbefaler til alle, uanset om vi snakker forhave, udbygning eller have.

Kunne man give 6 stjerner, så havde de fået det!

Christine David

De stolte Svende ApS er en af mine gode faste samarbejdspartnere. Jeg sender ofte opgaver deres vej og har endnu ikke modtaget andet end gode tilbagemeldinger fra tilfredse bygherre.

Kan varmt anbefales

Andreas Petersen

Jeg sidder og nyder, hvor flot min have nu er. De Stolte Svende fik ordnet alt det, jeg havde bedt om. Virkelig flot arbejde 👍

Diana K. Pedersen

  Tilfredse kunder og gode referencer

  Vi går aldrig fra et projekt før vores kunde er tilfreds med resultatet, og af den grund har vi et hav af glade og tilfredse kunder. Denne gode service, er vi stolte af, og det er noget, vi ikke går på kompromis med. Det gør vores anlægsgartner i Nordsjælland derfor heller ikke.

  Med vores mange samarbejdspartnere og kunder har vi oplevet et utal af projekter, udfordringer og problemer, og vi løser dem med stor nysgerrighed og faglighed. Flere kunder vender ofte tilbage, når de står med flere og nye spændende opgaver til haven. Med øjne på fra en entreprenør eller gartner får du nemlig de bedste løsninger.

  Med vores ekspertise og haveservice, er der nemlig mange muligheder i din have og dit område. Vores kunder spænder både over private og erhverv, hvilket også gør, at vi har udført anlægsarbejde og andre forskellige projekter for kunder med diversitet og fagområder.

  Kontakt os, og din nærmeste anlægsgartner i Nordsjælland, og hør meget mere om alle vores anmeldelser, ydelser, typer af projektet eller andre spørgsmål, som du måtte have. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler. Læs mere om anlægsgartner Hellerup og anlægsgartner Herlev her.

  Få inspiration fra vores arbejde

  Det kan være svært at visualisere sig, hvordan din have kan se ud. Det er derfor en god idé at søge inspiration andetsteds. Det kan vi og vores anlægsgartner i Nordsjælland hjælpe dig med. Vi elsker at fremvise alle de gode og smukke resultater, vi har været med til at skabe. Du kan herunder finde en del billeder fra vores projekter.

  Det kan være at du ønsker at hæve din fliseterrasse derhjemme, så hjælper vi gerne med en ny træterrasse. Det kan give et eksklusivt og praktisk element til din indretning i haven. Med en træterrasse slipper du nemlig for ukrudt og beskidte fliser.

  Går du op i bæredygtighed og en grøn have, kan vi også hjælpe med projekter, såsom et vildt hegn i bunden af haven, som fremmer biodiversitet i din have. Vi kan også fælde et udpluk af dine træer og benytte dem til at opbygge et hegn ind til naboen. Det er kun den grønne fantasi, som sætter grænser. Vores anlægsgartner i Nordsjælland står til rådighed til alt anlægsarbejde.

  Det kan derudover også være at du holder af din nuværende have, men blot ikke overskuer vedligeholdelse af den. Vi kan assistere dig i at holde din have smuk og skarp. Vi kan klippe din hæk, pleje dine planter og blomster samt slå dit græs og hjælpe med anden vedligeholdelse. Måske du er interesseret i anlægsgartner Solrød eller anlægsgartner Greve? Vi kommer også gerne og laver snerydning ved eller på din grund. Kontakt os i dag.

  Galleri

  Se et udpluk af vores tidligere arbejde

  Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

  Hvor finder du De Stolte Svende?

  Som tidligere nævnt hjælper vi ikke kun i Nordsjælland. Vores anlægsgartner kommer gerne derhen, hvor du befinder dig. Vi udfører havearbejde de fleste steder på Sjælland, hovedsageligt Nordsjælland, København og dele af Amager.

  Vi selv opholder os på Hørsholmvej i Humlebæk. Hvor du også kan kigge forbi, hvis du kunne have behov for at tale med os. Dit projekt er vores mission og passion, og vi elsker at finde den bedste løsning til dig. Så lad vores anlægsgartnere tage et kig på opgaven. Måske har vi netopd en bedste løsning til dit projekt med anlægsarbejde, en entreprenør eller noget tredje.

  Send dit ønske og dine drømme vores vej, og vi gør dem til virkelighed.

  Tag endelig kontakt ved idéfasen

  Der er mange, som sidder inde med ideen om, at man skal have et færdigtænkt projekt i tankerne, før man kontakter en anlægsgartner eller haveservice, men det er ikke sandt. 

  Når du henvender dig til os med en idé, vil vi i samarbejde finde den rigtige løsning for dig og dit haveprojekt i Nordsjælland. Vi er med fra idefasen og sørger for vejledning og inspiration til, hvilke muligheder der er tilgængelige for at nå frem til din vision og drømmehave.

  Du får indflydelse i alle valg gennem hele forløbet, og vi afslutter kun projektet, når du er helt tilfreds med det endelige resultat. Så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt dine tanker og behov bliver mødt. Det er vores højeste prioritet, at du er glad for din nye have og vores haveservice og anlægsgartner i Nordsjælland.

  Hvis du er i tvivl om, hvilke ændringer du kunne tænke dig at foretage i haven, eller hvad der er muligt inden for dit budget, kan du kontakte os for råd. Du kan også finde en masse inspiration fra vores tidligere projekter på siden.

  Virksomhedsnavn:De Stolte Svende ApS
  Adresse:Hørsholmvej 17, 3050 Humlebæk
  CVR-nr:38060368
  Telefonnummer:+45 40 60 14 77
  Mailadresse:me@destoltesvende.dk
  Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

  Kontakt os

  Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

  De stolte svende

  Vi er stolte af en grund

  Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

  Vi er en flok stolte svende

  Vi har hjulpet mange kunder

  - skal vi også hjælpe dig?

  0 +

  Færdige projekter

  0 +

  Tilfredse kunder

  0

  Anlægsgartnere

  0 +

  Års erfaring