Anlægsgartner i København - Mere end 10 års erfaring

De Stolte Svendes anlægsgartner i København gør kunders havedrømme til virkelighed. Om du mangler hjælp til haveprojekter, anlægsarbejde, træfældning, vedligeholdelse, snerydning og saltning eller anden service, så kan vi, med vores mange års erfaring, udføre arbejdet.

Gør dine havedrømme til virkelighed med en anlægsgartner

Du behøver ikke længere blot at drømme, vi kan nemlig hjælpe dig med at gøre dine havedrømme til virkelighed. Uanset om du skal have lagt rullegræs, klippet hæk, fældet det store træ midt i haven, omlagt diverse plantebede eller lagt ny terrasse, så kan vi hjælpe dig til konkurrencedygtige priseer.

Hos De Stolte Svende er der ikke en udfordring, der er for stor til os, og vi elsker dine haveprojekter – store som små. Vores anlægsgartner i København kan hjælpe dig med alt fra blot leveringen af produkter til den fulde service, hvor vi ser til din have og arbejder med dine haveprojekter.

Anlægsgartner København
Anlægsgartner København

Skab en idyllisk og smuk have​

Vi skaber smukke resultater, som vores kunder er rigtig tilfredse med. Hvis du mangler inspiration, kan du her på vores side se nogle af vores projekter. Som anlægsgartner i København har vi arbejdet med alt fra forhaver, store som små baghaver til skraldeområder og totalrenoveringer af haver.

Vores anlægsgartner ser aldrig problemer, når vi kommer ud og ser vores kunders haver, men derimod et væld af muligheder. Vi elsker at skabe din drømmehave eller foretage totalrenovering af haveområder.

Leder du efter anlægsgartner i Hvidovre eller nordsjælland? så læs mere her. Vi hjælper med al slags anlægsarbejde til gode priser.

Services

Vi er eksperter indenfor

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

Hvad kan vi lave i København?

Vores haveprojekter og services indebærer både brolægning, rullegræs, ny terrasse, ny indkørsel, ny have og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte os angående dit projekt, og vi rådgiver dig til dine bedste og mest optimale løsninger. Der findes mange guides på nettet som forklarer hvordan du selv kan lave tingene, men det er ikke så let som det lyder.

Hvert projekt i København er helt specielt, og ikke én have eller ét projekt er ens. Vi går grundigt til værks, og vores anlægsgartner forlader aldrig dit projekt, før du er helt tilfreds, og vi stolt kan vise dig det flotte resultat.

Mere end blot anlægsgartner i København

Udover vores mange services til haven, som vi tilbyder, kan vi også hjælpe dig trygt igennem vinteren udenfor haven. Vi kan både salte din vej og indkørsel såvel som foretage snerydning og saltning, når de kolde måneder melder sig.

Om du har en virksomhed, der mangler snerydning i de kolde måneder, eller blot er en privat husejer, som ønsker ekstra snerydning og saltning om vinteren, så kan du kontakte os for priser. Vi hjælper både privat og erhverv.

Anlægsgartner København
Anlægsgartner København

Høj faglighed og kvalitet med vores anlægsgartner i København

Hvis du vælger os til et samarbejde om dit projekt, er du sikret høj faglighed og bedste kvalitet i dit anlægsarbejde. Vi sørger for, at dit resultat bliver knivskarpt, og at du tages trygt og sikkert med igennem processen.

Hos De Stolte Svende har vi mere end 10 års erfaring, og du er derfor sikret top professionelle og uddannede anlægsgartnere. Der vil derfor altid komme en kompetent og uddannet anlægsgartner ud til din lokation i København.

En anlægsgartner, som ser ud i fremtiden

Hos De Stolte Svende ser vi ud i fremtiden, og vi har derfor altid en anlægsgartner lærling, som kan lære af vores gode erfaringer, egenskaber, rådgivning og gode tips. Det gør netop, at du er sikret mange år frem og har mulighed for at få hjælp af en dygtig anlægsgartner i København.

Vi udfører ikke kun havearbejde i København, men du kan finde os i hele Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Du kan altid kontakte os og høre om dit projekt og muligheder på din lokation, og vi finder en løsning til dig.

Priser på en anlægsgartner i København

Alle haveprojekter varierer, og det samme gør de tilhørende priser. Det kan derfor være svært at sætte en fast pris på de forskellige services, da størrelse og omfang af arbejdet er vidt forskelligt fra projekt til projekt. 

Det er derfor bedst, hvis du kontakter os for din specifikke pris på dit haveprojekt – uanset om det er privat eller erhverv. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud. Derudover kan det også variere, hvis du ønsker hjælp til snerydning og saltning.

Få en pris på anlægsarbejde og andre services fra De Stolte Svende i dag.

Anlægsgartner København

Glade kunder og et utal af anlægsarbejde opgaver i København

Vi har gennem de seneste mange år stået overfor en hel del anlægsarbejde opgaver af forskellige størrelser og tilgange i København og omegn. Det har givet os forståelse for de små detaljer, og hvordan haver adskiller sig og arter sig. 

Derfor samler vi også på tilfredse kunder, som sætter pris på vores kompetencer og service, når vi sender en anlægsgartner ud i København.

Med både mange kompetencer inden for private projekter såvel som samarbejde med erhverv, kan vi rådgive dig bedst muligt. Vores tilfredse kunder priser sig især lykkelige for vores loyalitet, troværdighed og grundige arbejde.

Du kan læse meget mere om vores referencer og kundetilfredshed for vores anlægsgartner i København og omegn.

Brug for entrepenørarbejde i København?

Hvis du står med et større projekt og mangler hjælp fra en anlægsgartner eller endda entrepenør i København, kan vi også stå klar med hjælp. Hos De Stolte Svende har vi de rette anlægsmaskiner til opgaven. 

Du kan altid kontakte os angående dit specifikke projekt, og hvad du går og drømmer om. Du kan se meget mere om vores større såvel som mindre haveprojekter og finde inspiration eller svar på udførte opgaver. Lad os tage det store læs, så du kan bruge din tid på det, du elsker.

Læs mere om anlægsarbejde i forskellige haver af anlægsgartner Hellerup og anlægsgartner Herlev her.

Træfældning med professionel anlægsgartner

Vi sikrer også sikkerhed på både små veje, store veje og haver ved at vedligeholde træer, som muligvis kan være til fare. Såvel som vedligeholdelse af dine træer hjælper vi også med træfældning, hvis dette bliver behovet.

Da vi ligeledes har erfaring med efeu, rododendron og andre buske og bede, kan vi ligeledes hjælpe dig med at fjerne dette eller andet uønsket beplantning. Vores anlægsgartner i København har de rette redskaber og viden om bedst muligt, og med respekt for naturen, at fjerne disse.

Med kendskab til de fleste have- og beplantningsproblemer kan vores erfarne og kompetente anlægsgartner finde den rette løsning for dig – både i privaten og i erhverv. Lad os høre mere om dine drømme med træfældning, anlægsarbejde eller noget tredje.

Referencer

Det siger vores kunder om os

Kontakt De Stolte Svende - en erfaren anlægsgartner i København

Kan vi derfor hjælpe dig med dine grønne problemer eller drømme, så kontakt os endelig og lad os høre endnu mere om dine projekter og tanker – så hjælper vi med, at de bliver udført. Dette gælder naturligvis de også mere hvide opgaver med snerydning og saltning, eller de mere grå med brolægning, fliselægning og meget mere.

I mellemtiden er du altid velkommen til at finde en masse inspiration både her på siden, men ellers kan du besøge vores Instagram-profil og se et udpluk af de projekter, vi har begivet os ud i gennem tiden. Her kan du også finde før/efter billeder af projekter og se, hvor stort indtryk og forskel den velholdte og skarpe have har.

Kontakt os for mere information, gode råd, eventuelle spørgsmål, samt priser på anlægsarbejde, vedligholdelse og mere til haver i København i dag. 

Galleri

Se et udpluk af vores tidligere arbejde

Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

Kontakt os

Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

De stolte svende

Vi er stolte af en grund

Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

Vi er en flok stolte svende

Vi har hjulpet mange kunder

- skal vi også hjælpe dig?