Anlægsgartner i København - Mere end 10 års erfaring

Om du mangler hjælp til haveprojekter, træfældning, vedligeholdelse eller anden service, så kan vi hos De Stolte Svende med vores mange års erfaring udføre arbejdet. Vi er en anlægsgartner i København, som gør vores kunders drømme til virkelighed.

Gør dine havedrømme til virkelighed med en anlægsgartner

Du behøver ikke længere blot at drømme, vi kan nemlig hjælpe dig med at gøre dine havedrømme til virkelighed. Uanset om du skal have lagt rullegræs, klippet hæk, fældet det store træ midt i haven, omlagt diverse plantebede eller lagt ny terrasse, så kan vi hjælpe dig.

Hos De Stolte Svende er der ikke en udfordring, der er for stor til os, og vi elsker dine haveprojekter – store som små. Vores anlægsgartner i København kan hjælpe dig med alt fra blot leveringen af produkter til den fulde service, hvor vi ser til din have og arbejder med dine haveprojekter.

Anlægsgartner København
Anlægsgartner København

Skab en idyllisk og smuk have​

Vi skaber smukke resultater, som vores kunder er rigtig tilfredse med. Hvis du mangler inspiration, kan du her på vores side se nogle af vores projekter. Som anlægsgartner i København har vi arbejdet med alt fra forhaver, store som små baghaver til skraldeområder og totalrenoveringer af haver.

Vores anlægsgartner ser aldrig problemer, når vi kommer ud og ser vores kunders haver, men derimod et væld af muligheder. Vi elsker at skabe din drømmehave eller foretage totalrenovering af haveområder.

Services

Vi er eksperter indenfor

Vores anlægsgartnere løser store, som små opgaver

Hvad kan vi lave i København?

Vores haveprojekter og services indebærer både brolægning, rullegræs, ny terrasse, ny indkørsel, ny have og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte os angående dit projekt, og vi rådgiver dig til dine bedste og mest optimale løsninger.

Hvert projekt i København er helt specielt, og ikke én have eller ét projekt er ens. Vi går grundigt til værks, og vores anlægsgartner forlader aldrig dit projekt, før du er helt tilfreds, og vi stolt kan vise dig det flotte resultat.

Mere end blot anlægsgartner i København

Udover vores mange services til haven, som vi tilbyder, kan vi også hjælpe dig trygt igennem vinteren udenfor haven. Vi kan både salte din vej og indkørsel såvel som foretage snerydning, når de kolde måneder melder sig.

Om du har en virksomhed, der mangler snerydning i de kolde måneder, eller blot er en privat husejer, som ønsker ekstra snerydning og saltning om vinteren, så kan du kontakte os. Vi hjælper både privat og erhverv.

Anlægsgartner København
Anlægsgartner København

Høj faglighed og kvalitet med vores anlægsgartner i København

Hvis du vælger os til et samarbejde om dit projekt, er du sikret høj faglighed og bedste kvalitet. Vi sørger for, at dit resultat bliver knivskarpt, og at du tages trygt og sikkert med igennem processen.

Hos De Stolte Svende har vi mere end 10 års erfaring, og du er derfor sikret top professionelle og uddannede anlægsgartnere. Der vil derfor altid komme en kompetent og uddannet anlægsgartner ud til din lokation i København.

En anlægsgartner, som ser ud i fremtiden

Hos De Stolte Svende ser vi ud i fremtiden, og vi har derfor altid en anlægsgartner lærling, som kan lære af vores gode erfaringer, egenskaber, rådgivning og gode tips. Det gør netop, at du er sikret mange år frem og har mulighed for at få hjælp af en dygtig anlægsgartner i København.

Vi udfører ikke kun havearbejde i København, men du kan finde os i hele Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Du kan altid kontakte os og høre om dit projekt og muligheder på din lokation, og vi finder en løsning til dig.

Prisen på en anlægsgartner i København

Alle haveprojekter varierer, og det samme gør prisen. Det kan derfor være svært at sætte en fast pris på de forskellige services, da størrelse og omfattelse af arbejdet er vidt forskelligt fra projekt til projekt. 

Det er derfor bedst, hvis du kontakter os for din specifikke pris på dit haveprojekt – uanset om det er privat eller erhverv. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud.

Anlægsgartner København

Referencer

Det siger vores kunder om os

De stolte svende gør et fantastisk stykke arbejde og lytter til præcis de ønsker du har, og lever præcis op til de forventninger du har til det projekt du gerne ville have igangsat.
Kæmpe anbefaling herfra!

Marcus Christensen

Kunne aldrig finde på at bruge andre end De Stolte Svende. De gør et godt stykke arbejde, er troværdige, fair og yder mere end forventet. De gør et grundigt arbejde, uanset hvad man sætter dem til. Med Marcell i spidsen, så går man ikke galt. Anbefaler til alle, uanset om vi snakker forhave, udbygning eller have.

Kunne man give 6 stjerner, så havde de fået det!

Christine David

De stolte Svende ApS er en af mine gode faste samarbejdspartnere. Jeg sender ofte opgaver deres vej og har endnu ikke modtaget andet end gode tilbagemeldinger fra tilfredse bygherre.

Kan varmt anbefales

Andreas Petersen

Jeg sidder og nyder, hvor flot min have nu er. De Stolte Svende fik ordnet alt det, jeg havde bedt om. Virkelig flot arbejde 👍

Diana K. Pedersen
  Galleri

  Se et udpluk af vores tidligere arbejde

  Har du en idé til et kommende projekt – så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvordan vi når i mål med dit projekt.

  Har du spørgsmål - eller er du i tvivl om noget?

  Kontakt os

  Vi gør os altid umage og vi er ikke færdige før du er tilfreds med resultatet

  De stolte svende

  Vi er stolte af en grund

  Vi holder hvad vi lover – og derfor samler vi på glade og tilfredse kunder

  Vi er en flok stolte svende

  Vi har hjulpet mange kunder

  - skal vi også hjælpe dig?

  0 +

  Færdige projekter

  0 +

  Tilfredse kunder

  0

  Anlægsgartnere

  0 +

  Års erfaring